DOCUMENTAIRE
FAMILIE
FOTOGRAFIE

De ”gewone” momenten, de alledaagse dingen, de momenten die nou net zo kostbaar zijn, die we niet willen vergeten.

Day in the Life reportage

In een Day in the Life reportage maak ik een documentaire / journalistieke reportage van een kijkje uit jullie leven. Dat betekent dat ik fotografeer wat er gebeurt en er bijna tot niet geposeerd wordt. Ontspannen foto’s van jullie gezin tijdens de dagelijkse bezigheden en/of tijdens leuke activiteiten; koken, kerst vieren, speeluurtje, badderen. We kunnen van tevoren doorspreken wat jullie in gedachten hebben. Dit kan in jullie thuisomgeving met je gezinnetje of tijdens een uitje, maar ook bijvoorbeeld als jullie in het huwelijksbootje stappen of tijdens een doodnormale werkdag. Maar ook tijdens een behandeltraject van bijvoorbeeld een maagverkleining, een traject bij de fertiliteitsarts of het gevecht tegen een heftige ziekte volg ik graag met je mee. Ook dit zijn momenten die jouw leven maken en zijn daardoor extra waardevol om vast te leggen. Ook achteraf kan dit helpen bij een stukje verwerking voor jezelf en/of nabestaanden.

 

Mochten jullie nou hele andere wensen hebben die niet in dit pakket staan, laat het mij dan eventjes weten, dan kunnen we altijd samen een pakket op maat samenstellen. 

 

Werkwijze

Ik loop een aantal uur, een dagdeel, een hele dag of misschien zelfs aan aantal dagen met je mee en leg vast wat er gebeurt. Bij een traject vertellen we ook jouw verhaal door middel van één of meerdere blog stories

 

Een day in the life reportage kan zowel thuis als op locatie, denk daarbij aan een activiteit thuis zoals koekjes bakken, de koeien melken, een spelletje spelen, avondeten ritueel etc. of een dagje uit in de natuur of naar een pretpark of iets dergelijks. Alles is mogelijk. Momenten die je later graag terug zou willen zien en een tastbare herinnering worden. 

Prijzen

Voor een day in the life reportage heb ik verschillende pakketten samengesteld, deze kan je hieronder vinden. Mochten jullie nou hele andere wensen hebben die niet in dit pakket staan, laat het mij dan eventjes weten, dan kunnen we altijd samen een pakket op maat samenstellen. 

 

 

* Prijzen zijn exclusief parkeer- en reiskosten buiten Amersfoort (0,35/km). 

Ochtend

 • 1 a 2 uur fotografie op locatie naar keuze
 • Online Sneakpreview in digitaal privé album met wachtwoord binnen 24 uur aangeleverd. De rest van de foto's binnen 2 weken.
 • +/- 30 digitale HR bestanden, professioneel nabewerkt en aangeleverd via WETRANSFER
 • Keuze om foto's en/of album bij te bestellen

DAGDEEL

 • 3 a 4 uur fotografie op locatie naar keuze​
 • Online Sneakpreview in digitaal privé album met wachtwoord binnen 24 uur aangeleverd. De rest van de foto's binnen 2 weken.
 • +/- 50 digitale HR bestanden, professioneel nabewerkt en aangeleverd via WETRANSFER
 • Keuze om foto's en/of album bij te bestellen
Populair

HELE DAG

 • 7 a 8 uur fotografie op locatie naar keuze​
 • Online Sneakpreview in digitaal privé album met wachtwoord binnen 24 uur aangeleverd. De rest van de foto's binnen 2 weken.
 • +/- 100 digitale HR bestanden, professioneel nabewerkt en aangeleverd via WETRANSFER
 • GRATIS 20x15 album inclusief 12 spreads.

STUREN JULLIE MIJ EEN BERICHTJE?

Ben je enthousiast en wil je graag een kennismakingsgesprek aanvragen? Of heb je nog andere vragen of lichte twijfels? Stuur mij dan even een berichtje.

Scroll to Top