INFORMATIE & TARIEVEN

Bij Milou Dijkstra Fotografie heb ik voor iedereen een passende reportage. Ben je op zoek naar een geboortefotograaf,  documentaire fotograaf, gezinsfotograaf, lifestylefotograaf of wil je een foto’s van een dag in het leven van? Kijk rustig even in mijn aanbod. Hebben jullie andere wensen? Stuur me dan vooral even een berichtje! 

GEBOORTE 

REPORTAGE

Tijdens een geboortereportage leg ik het geboorteproces van A-Z vast. Momenten die je zelf misschien niet meekrijgt omdat je keihard aan het werk bent als moeder of door het supporten van je partner. Emoties, momenten dat jullie elkaar steunen, de kennismaking met je baby, de eerste uren na de geboorte en ontmoeting met eventuele broertjes of zusjes.

 

Ik ben er om jullie verhaal te vertellen, jullie geboorteverhaal, zodat je de momenten die je in een waas hebt beleeft allemaal nog eens terug kan kijken! En na een zware bevalling kunnen de foto’s je ook helpen om de bevalling beter te verwerken en alles een plekje te geven. 

 

VANAF €975,-

 

DOCUMENTAIRE FAMILIE

REPORTAGE

 

De ”gewone” momenten, de alledaagse dingen, de momenten die nou net zo kostbaar zijn, die we niet willen vergeten. In een Day in the Life reportage maak ik een documentaire / journalistieke reportage van een kijkje uit jullie leven. Ontspannen foto’s van jullie gezin tijdens de dagelijkse bezigheden en/of tijdens leuke activiteiten; stoeien, samen koekjes bakjes, even een dagje erop uit in de natuur, samen in de speeltuin, etc. Vooraf kunnen we bepalen wat jullie in gedachten hebben. Deze fotoreportage kan bij jullie thuis met je gezin, maar ook tijdens een dagje uit. 

 

VANAF €225,-

 

UITVAART EN AFSCHEID 

REPORTAGE

Een dierbare verliezen en daarvan afscheid nemen is altijd zwaar. Wat de reden ook is dat iemand niet meer jullie mag zijn. Een moment wat veel verdriet met zich meebrengt. Een periode van support, maar ook het ophalen van mooie herinneringen die je samen hebt meegemaakt.

 

Tijdens een reportage voor uitvaart of afscheid vertel ik het verhaal door middel van foto’s. Deze reportage zal voornamelijk documentair / journalistiek zijn en vastleggen wat er op dat moment gebeurt. Emoties, steun, details die er voor de nabestaande ertoe doen en zij er een mooie herinnering aan over houden. 

 

VANAF €300,-

KINDER EN SCHOOL 
FOTOGRAFIE

Wat is er mooier dan die oprechte mimiek & emotie van je eigen kroost. Ik leg met aandacht, zorg en liefde de alledaagse, onopgemerkte of bijzondere momenten vast met je baby & kinderen zodat je met trots kan terugkijken op de speel en knuffelmomenten, maar ook de dagen dat ze niet thuis zijn. Een reportage van jouw kindje tijdens een dag bij de oppas of een dag op de kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Maar ook de voorbereidingen of generale repetitie van de eindejaarsmusical op school of tijdens jullie schoolreisje of kamp in groep 7/8 zijn prachtige momenten om vast te laten leggen. Dit is een combinatie van journalistieke / documentaire fotografie van je kroost samen met portret fotografie. 


PRIJZEN OP MAAT

EEN FOTOREPORTAGE CADEAU GEVEN?!

Wil jij iemand een fotoreportage cadeau geven? Bestel dan via mij een cadeaubon zodat je iets tastbaars hebt om te geven! De cadeaubon is dan in te leveren bij Milou Dijkstra Fotografie voor een reportage naar keuze. Stuur mij even een berichtje via onderstaand contactformulier of Vertel wat jij cadeau wil geven en welk bedrag daarbij hoort. De bon krijg je thuisgestuurd, zodat je die zelf kan geven. Een cadeaubon is inwisselbaar tot een jaar na afgiftedatum.