Informatie & Tarieven

Bij Milou Dijkstra Fotografie heb ik voor iedereen een passende reportage. Ben je op zoek naar een geboortefotograaf, documentaire fotograaf, gezinsfotograaf, lifestylefotograaf of wil je een foto's van een dag in het leven van? Kijk rustig even in mijn aanbod. Hebben jullie andere wensen? Stuur me dan vooral even een berichtje!

GEBOORTE
REPORTAGE

Tijdens een geboortereportage leg ik het geboorteproces van A-Z vast. Momenten die je zelf misschien niet meekrijgt omdat je keihard aan het werk bent als moeder of door het supporten van je partner. Emoties, momenten dat jullie elkaar steunen, de kennismaking met je baby, de eerste uren na de geboorte en ontmoeting met eventuele broertjes of zusjes.

Ik ben er om jullie verhaal te vertellen, jullie geboorteverhaal, zodat je de momenten die je in een waas hebt beleeft allemaal nog eens terug kan kijken! En na een zware bevalling kunnen de foto's je ook helpen om de bevalling beter te verwerken en alles een plekje te geven.

DOCUMENTAIRE FAMILIE
REPORTAGE

De ”gewone” momenten, de alledaagse dingen, de momenten die nou net zo kostbaar zijn, die we niet willen vergeten. In een Day in the Life reportage maak ik een documentaire / journalistieke reportage van een kijkje uit jullie leven. Ontspannen foto's van jullie gezin tijdens de dagelijkse bezigheden en/of tijdens leuke activiteiten; stoeien, samen koekjes bakjes, even een dagje erop uit in de natuur, samen in de speeltuin, etc. Vooraf kunnen we bepalen wat jullie in gedachten hebben. Deze fotoreportage kan bij jullie thuis met je gezin, maar ook tijdens een dagje uit. 

UITVAART EN AFSCHEID
REPORTAGE

Een dierbare verliezen en daarvan afscheid nemen is altijd zwaar. Wat de reden ook is dat iemand niet meer jullie mag zijn. Een moment wat veel verdriet met zich meebrengt. Een periode van support, maar ook het ophalen van mooie herinneringen die je samen hebt meegemaakt.

Tijdens een reportage voor uitvaart of afscheid vertel ik het verhaal door middel van foto's. Deze reportage zal voornamelijk documentair / journalistiek zijn en vastleggen wat er op dat moment gebeurt. Emoties, steun, details die er voor de nabestaande ertoe doen en zij er een mooie herinnering aan over houden. 

STUREN JULLIE MIJ EEN BERICHTJE?

Ben je enthousiast en wil je graag een kennismakingsgesprek aanvragen? Of heb je nog andere vragen of lichte twijfels? Stuur mij dan even een berichtje.

Scroll to Top