UITVAART
AFSCHEID
FOTOGRAFIE

Ik fotografeer nu al een tijdje voor Stichting Still en wat is dit dankbaar werk om te mogen doen. Met een fotoreportage kan ik de laatste momenten vastleggen die voor nabestaanden enorm belangrijk zijn. Ik vertel jullie verhaal en dat zijn vaak verhalen die stoppen bij de foto’s. Iets tastbaars wat je nog hebt ter herinnering aan deze persoon. 

Afscheidsfotograaf

Afscheid nemen. Een dierbare verliezen. Een moment wat altijd veel emoties met zich mee brengt. Een periode van verdriet, maar ook steun voor elkaar en herinneringen ophalen. Deze momenten leg ik met liefde voor jullie vast in een afscheidsreportage, want het verhaal stopt bij de foto’s en zullen de laatste beeldende herinneringen zijn die je nog lang kan koesteren. Foto’s kunnen helpen bij de verwerking en helpen je herinneren wat er is gebeurt, ook als je er zelf deze momenten minder bewust hebt meegekregen door verdriet. 

Uitvaartfotografie

Met uitvaartfotografie vertel ik jullie verhaal door middel van beelden. Ik maak een documentaire / journalistieke reportage van een glimp van deze dag of dit moment. Dat betekent dat ik fotografeer wat er gebeurt en het moment vastleg zodat de nabestaande een tastbare herinnering overhouden. Mooie momenten en pure emoties, die zeker op momenten als dit voor nabestaanden niet bewust gezien worden en waarmee ze op een later moment nog eens terug kunnen blikken op deze momenten. Die mooie woorden, de prachtige bloemen, de steun voor en met elkaar, misschien wel een moment met een lach omdat er een mooie herinnering opkomt en toch ook dat verdriet. 

Amersfoort

Ik ben afscheidsfotograaf en uitvaartfotograaf in Amersfoort, Utrecht en Midden Nederland. Mochten jullie specifieke wensen hebben, laat het mij dan eventjes weten, dan bespreken we de mogelijkheden samen. Ik ga altijd in overleg met de familie of de uitvaartverzorger, zodat ik rekening kan houden met alle wensen. 

UITVAART / AFSCHEID

  • 1 a 2 uur fotografie op locatie
  • Digitaal privé album met wachtwoord binnen 24 uur aangeleverd. De rest van de foto's binnen 2 weken.
  • Alle digitale HR bestanden, professioneel nabewerkt en aangeleverd via WETRANSFER
  • Exclusief reiskosten 0.30 cent/km

Extra OPTIES

  • Langer blijven per uur (€100,-)
  • Album 15x15cm / 20x20xm / 30x30xm (v.a. €125,-)
  • Extra spreads (dat zijn 2 pagina's) in albums (€5,- per spread)

STUREN JULLIE MIJ EEN BERICHTJE?

Wilt u graag meer info? Stuur mij dan even een berichtje en ik help jullie graag! 

In verband met de urgentie van een uitvaart kunt u mij ook telefonisch of via whatsapp bereiken: 

Scroll to Top