Geboorte, Kroost & Lifestyle Fotografie

KROOSTREPORTAGE
#DARTEL033

Kroostreportage | #dartel033 | Lifestyle

SHARE ON SOCIAL MEDIA

kinder-kroost-fotografie

DARTELEN DOOR OMGEVING A'FOORT

Amersfoort… mijn stad! Ik trek er graag op uit met mijn kleine mannen, want mijn oudste (Jelte) is echt een buiten-kind. We “dartelen” dus graag door Amersfoort en omstreken om nieuwe plekjes te ontdekken! Ik nam mijn camera steeds vaker mee en fotografeerde hem op de meest creatieve manieren. Bovenaan de glijbaan als hij naar beneden gleed, door hoekjes en hekjes in speeltoestellen, rennend achter hem aan… de grootste lol beleefden we samen! Ik besloot om via #Dartel033 stukjes van de stad Amersfoort & omstreken (033) te laten zien! Des te leuker, om door de ogen van een kind, spelenderwijs, de omgeving te leren kennen!

 

Inmiddels is dit een serie geworden van meerdere kindjes en wil ik deze serie blijven uitbreiden om meer unieke plekjes te laten zien. Ik post dus ook regelmatig nieuwe foto’s van dartelende kinderen en mooie plekjes zodat ik andere kan inspireren. Heb jij nog tips voor unieke plekjes in Amersfoort en omgeving (033)? Of lijkt het je leuk om je eigen kroost deel uit te laten maken van deze serie? Stuur me dan gerust even een berichtje via de contactpagina.

MEER FOTO'S

SHARE ON SOCIAL MEDIA

#miloudijkstrafotografie #fotograafamersfoort #dartel033 #spelenderwijs #kroostfotografie #indebuurt033 #citymarketingamersfoort #scharrelkind #kroostreportage #daglichtfotografie #ontdekamersfoort #buiten #amersfoortwatbenjemooi #gezinsfotografie #thisisreportagefamily

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ANDERE BLOG
STORIES

CONTACT

MILOU DIJKSTRA FOTOGRAFIE

Gevestigd in AMERSFOORT

E: info@miloudijkstra.nl

T: +31 (0) 657 710 184

KVK: 77696123

BTW nr: NL003313363B31

 

LET’S CONNECT

STUREN JULLIE MIJ EEN BERICHTJE?

Heb je een vraag, opmerking, spreekt mijn stijl jou aan of heb je een leuk verhaal te vertellen? Stuur me even een berichtje! Ik kijk ernaar uit jullie te leren kennen!

 

CONTACT

MILOU DIJKSTRA FOTOGRAFIE

Gevestigd in AMERSFOORT

E: INFO@MILOUDIJKSTRA.NL

T: +31 (0) 657 710 184

KVK: 77696123

BTW nr: NL003313363B31

LET’S CONNECT

STUREN JULLIE MIJ EEN BERICHTJE?

Heb je een vraag, opmerking, spreekt mijn stijl jou aan of heb je een leuk verhaal te vertellen? Stuur me even een berichtje! Ik kijk ernaar uit jullie te leren kennen!

 

CONTACT

MILOU DIJKSTRA FOTOGRAFIE

Gevestigd in AMERSFOORT

E: INFO@MILOUDIJKSTRA.NL

T: +31 (0) 657 710 184

KVK: 77696123

BTW nr: NL003313363B31

LET’S CONNECT

STUREN JULLIE MIJ EEN BERICHTJE?

Heb je een vraag, opmerking, spreekt mijn stijl jou aan of heb je een leuk verhaal te vertellen? Stuur me even een berichtje! Ik kijk ernaar uit jullie te leren kennen!

 

© MILOU DIJKSTRA FOTOGRAFIE 2020 | PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN | MET LIEFDE FOTOGRAFEER IK VOOR STICHTING EARLY BIRDS

© MILOU DIJKSTRA FOTOGRAFIE 2020

PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN

IK FOTOGRAFEER VOOR STICHTING EARLY BIRDS

Scroll to Top